Kategorijos

Robotas dulkių siurblys Neato Botvac D85

Prekės kodas: BotvacD85
Robotas dulkių siurblys Neato  Botvac D85
-9%
Prieinamumas: Yra Garantija: 2 metai
Kaina: 588.99€ Sena kaina: 649.00€ Sutaupote: 60.01€
Kiekis: Į krepšelį
X

Įveskite savo el. paštą ir mes jus informuosime, kai tik prekė atsiras sandelyje!

Ačiū. Jus informuosime iškart, kai tik prekė vėl bus sandėlyje!

   Užsakykite prekę telefonu:   8 615 99000

Pirkti lizingu:        

Siurblys robotas Neato Botvac 85 - puikus psirinkimas!

Inovatyvi “SpinFlow” sistema

Didelė siurbimo galia kartu su pagrindiniu šepečiu akimirksniu grindis išvalo nepriekaištingai. Botvac D85 be didelių pastangų susiurbia įvairius nešvarumus, tokius kaip dulkės, dribsniai ar sudžiūvusi žolė.

Spiralinis silikoninis šepetys

Spiralinis silikoninis šepetys valo visų tipų grindų paviršius. Kombinuotas spiralinis šepetys labai tinka tuomet, kai namuose pilna gyvūnėlių šerių, plaukų ar kitokių alergenų. Be to, jis dirba tyliau, lyginant su silikoniniu spiraliniu šepečiu.

Ypač  didelis, skaidraus plastiko, 700 ml (Botvac D85) konteineris

Ypač didelis, skaidraus plastiko, 700 ml (Botvac D85) konteineris talpina daugiau dulkių ir nešvarumų, lyginant su apvaliais robotais siurbliais, ir jį labai lengva ištuštinti. Tiesiog reikia pakelti konteinerį, esantį siurblio viršuje ir išpilti nešvarumus į šiukšlių dėžę. Taip išvengiama daug netvarkos, kai bandoma ištuštinti konteinerius esančius siurblio šone ar apačioje

Valo ten, kur kiti negali

Pasiekia kampus ir valo išilgai kraštu. Jeigu jis pasiekia kampą, dėka D formos ir CornerClever sistemos jis įvažiuoja į kampą, tuomet truputį atgal ir pasisukęs važiuoja toliau. Tai padeda kampus išvalyti maksimaliai.

Robotas-siurblys atlieka darbą už Jus

Jis išvalys visus kambarius ir nesvarbu, kokio tipo grindys, jis išsiurbs jas visas.

Tiesiog paspauskite “Start” mygtuką ir siurblys pradės darbą. Robotas-siurblys automatiškai išsiurbs visų tipų grindis visuose namuose.

Robotas-siurblys gali įveikti 15 mm aukštį

D-formos konstrukcija

Valo ten, kur kiti negali. Robotas juda arti sienų bei po baldais, kur daugiausia dulkių.

Dėka D formos ir 50% didesnio pagrindinio šepečio, lyginant su apvaliais robotais siurbliais, Botvac D85 valo 10mm atstumu nuo sienos. O taip pat, dėl savo žemo korpuso, jis gali išvalyti po lova ar sunkiai pasiekiamose vietose.

Pagrindinio šepečio plotis - 240mm (Neato Signature), konkurentų - 159mm.

Robotas automatiškai grįžta iki krovimo stotelės ir tęsia darbą jeigu tik reikia

Jeigu roboto-siurblio baterija darbo metu išsikrovė, jis grįš iki krovimo stotelės, įkraus baterijas ir tęs valymo darbą iš tos vietos, kurioje sustojo. Jums nereikia rūpintis baterijų įkrovimais.

Robotas-siurblys prisimena, kur pradėjo valyti

Jeigu jūs padėsite robotą uždarame kambaryje, kur nėra prieigos prie krovimo stotelės, jis baigęs darbą, grįš į tą vietą, kur jį palikote.

Robotas siurblys mato jūsų kambarį ir sudaro sau valymo kelio žemėlapį

Dėka patentuotos “LaserSmart” žemėlapio sudarymo ir navigavimo sistemos robotas dirba sistemingai. Jis nuskanuoja kambarį, aptinka kliūtis ir sudaro optimaliausią valymo kelią.

Paprasta nustatyti darbo grafiką

Naudojant paprastą meniu galima lengvai nustatyti darbo grafiką.Taip pat labai paprasta nurodyti siurbliui robotui, kada reikia valyti tik tam tikrą plotą, ar visus kambarius paeiliui, tiesiog paspauskite “Start”.

Taškinis valymas suteikia galimybę išvalyti mažus plotus

Tiesiog paspauskite “Spot Cleaning” mygtuką ir robotas- siurblys išvalys 1,2x1,8m plotą.

Juda aplink baldus ir kliūtis. Aptinka ir išvengia laiptų

Kadangi Neato robotai skanuoja kambarį, jie aptinka objektus esančius kelyje, tokius kaip baldai ar žaislai, ir atsargiai juos apvažiuoja. Jie netgi aptinka ir išvengia laiptų. Skirtingai nuo kitų robotų, kuriems reikia ant sienos montuojamų sensorių, Neato pakanka lengvai naudojamos ribojimo juostos, kuri neleis robotui nuvažiuoti ten, kur jūs nenorit, kad jis nuvažiuotų.

Neato robotas-siurblys gali išvalyti iki 100 m2(priklausomai nuo grindų dangos) vienu baterijos įkrovimu

Jeigu robotas-siurblys negali išvalyti kambario vienu baterijos įkrovimu, jis grįš prie krovimo stotelės, įkraus baterijas, ir tęs valymą toj vietoj, kur sustojo. Taigi, Neato gali išvalyti iki 300 m2 plotą jums net neprisilietus prie jo.

Robotas-siurblys gali tapti dar protingesnis

Neato robotai-siurbliai gali būti atnaujinti, kai tik atsiranda nauja programinė įranga. Tereikia prijungti robotą prie kompiuterio ir atsisiųsti atnaujinimus iš internetinio puslapio.

Techninės charakteristikos

  • Našumas
    60 kv.m / val.
  • Darbinis plotis
    276 mm
  • Įkrovimo trukmė
    180 min.
  • Konteinerio talpa
    700 ml
  • Maks.slenksčio aukštis
    16 mm
  • Valymo laikas vienu įkrvimu
    180 min.
  • Matmenys
    330 x 318 x 102 mm
  • Triukšmo lygis
    66 dB
  • Garantija
    2 metai

  • Valymo našumas - 60 m2/val
  • Darbinis plotis - 276 mm Šiukšlių talpa - 700 ml
  • Triukšmo lygis - 66 dB
  • Maks.slenksčio aukštis - 16 mm
  • Valymo laikas vienu įkrovimu - iki 60 min
  • Baterijos įkrovimo laikas - 180 min
  • Matmenys - 330 x 318 x 102 mm

Komplektacija

 

 

 

  • Šoninis šepetėlis Pagrindinis šepetys 2 vnt (kombinuotas su guma ir guminis)
  • Smulkių dalelių filtrai 3 vnt
  • Įkrovimo stotelė Ribojimo juosta 2m

Privalumai

  • Patalpų žemėlapiui sudaryti, valymui planuoti ir metodiškam valymui vykdyti naudojama patentuota „LaserSmart™“ technologija su lazerinio grindų ženklinimo ir objektų aptikimo reliu laiku funkcijomis – taigi šis įrenginys nevalo chaotiškai. Kai „Botvac“ skenuoja patalpą, jis aptinka maršrute pasitaikančius objektus – baldus ar žaislus – ir kruopščiai juos apeina. Robotas netgi aptinka laiptus ir jų vengia. Kitaip nei kitiems robotams-dulkių siurbiams, kuriems reikia ant sienų montuojamų blokavimo daviklių, užtenka nuleisti ribojamuosius žymeklius, kad dulkių siurblys nenukeliautų ten, kur nereikia
  • Dėl patobulintos galingos valymo sistemos „SpinFlow™“ nuo įvairių tipų grindų surenkama didžioji dalis šiukšlių – purvas, trupiniai, dulkių gniutulai ar naminių gyvūnų plaukai
  • D formos dizainas ir kampų valymo technologija „CornerClever™“ leidžia pasiekti visas vietas, kuriose kaupiasi dulkės, pavyzdžiui, kampus ir sienų sandūras. Dulkių siurblys valo 10 mm atstumu nuo sienos. Judėdamas iš kambario į kambarį, jis automatiškai sugrįžta prie krovimo stotelės, o vėliau tęsia valymą nuo tos vietos, kurioje prieš tai sustojo
  • Dėl didelės dulkių surinkimo talpyklos, kuriai nereikalingas maišas, surenkama daugiau dulkių, nei surenka apvalūs robotai-dulkių siurbliai, be to, ją lengviau ištuštinti
  • Lengvai programuojamas automatinis valymas. Norėdami suprogramuoti valymo grafiką, pasinaudokite „Auto-Schedule“ ekranu ir valdymo elementais. Jeigu reikia greitai išvalyti tam tikrą vietą arba visas patalpas išsiurbti ne pagal grafiką, tiesiog paspauskite įjungimo mygtuką
*Prekių kiekis ribotas